А як же скрепи? У Росії через інтернет розпродають особисті речі Гагаріна (фото)

Фотографія Юрія Гагаріна виявилася найдешевшим сувеніром – її вартість становить 15 тис. гривень (близько 6 тис. гривень). Фотографію зробили 12 квітня 1961 року на місці приземлення.

Юрій Гагарін. Архівне фото.

Особисті речі першої людини в Космосі Юрія Гагаріна почали продавати на інтернет-магазині Avito. Йдеться про оголошеннях про продаж шолома від його скафандра, вітальної листівки і його фотографії, передають Патріоти України.

Відомо, що скафандр, шолом від якого продається, призначався для тренувань. Людина в ньому може знаходитися в холодній воді протягом 12 годин.

Продавець стверджує, що шолом справжній і навіть має відповідні документи. Це один з двох шоломів, виготовлених на машинобудівному заводі “Зірка” в селищі Томіліно Московської області. Вартість колекційного предмета становить мільйон рублів (близько 415 тисяч гривень).

Листівка з автографом космонавта продається за 500 тис. рублів (це близько 205 тис. гривень). Листівка підписана для одного Гагаріна в 1961 році, через два тижні після першого польоту людини в космос.

А фотографія Юрія Гагаріна виявилася найдешевшим сувеніром – її вартість становить 15 тис. гривень (близько 6 тис. гривень). Фотографію зробили 12 квітня 1961 року на місці приземлення.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...