"А Юра наш все вміє - тільки нікому на х#р не потрібен", - Макаревич про новітнього музичного критика Юрія Лозу

Лідер "Машини часу" різко розкритикував Юрія Лозу за висловлювання на адресу легенд світового року.

Андрій Макаревич. Фото: dv-gazeta.info.

Російський музикант і лідер групи"Машина времени" Андрій Макаревич різко висловився про співака Юрія Лозу, який розкритикував легенд року Led Zeppelin і The Rolling Stones. Про в Facebook написав російський радіопродюсер і радіоведучий Михайло Козирєв, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Козирєв оприлюднив запис, цитуючи слова Лози про те, що 80% пісень Led Zeppelin заспівано і зіграно погано, і тому їх неможливо слухати, а Rolling Stones жодного разу не налаштували гітару.

"Ось біда-то. А Юра наш все вміє - тільки нікому на х*р не потрібен", - прокоментував запис Андрій Макаревич.

"Ну вже від тебе-то точно не очікував. Миша зробив тізер, а ти повівся, як дитя мале. А з приводу потрібен -не потрібен, хіба нам про це судити?", - відповів на коментар Макаревича Юрій Лоза.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...