Зелена жаба задавила: Юрій Лоза, чий плот потонув в ЛДНР, отримав своє ще й за критику Rolling Stones

"Тонкий знавець музики" Юрій Лоза заявив, що 80% з того, що проспівано Led Zeppelin, слухати неможливо, Rolling Stones жодного разу за все життя не налаштували гітару, а Джаггер взагалі ні разу ні в одну ноту не потрапив.

Юрій Лоза. Фото: Інфопортал Зеленограда.

62-річний російський співак Юрій Лоза, який підтримує "ЛНР" і "ДНР", вирішив поділитися своїми "експертними" оцінками західної музики. Дісталося таким легендам західного року як Led Zeppelin і Rolling Stones. Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Тонкий знавець музики" Юрій Лоза під час програми Захара Прилєпіна сказав, що не може слухати музику Міка Джаггера і Кіта Річардса: "80% того, що проспівано Led Zeppelin, слухати неможливо, тому що це зіграно і проспівано погано.

Rolling Stones гітару не налаштували за все життя жодного разу, а Джаггер ні в одну ноту не потрапив ні разу, ну що поробиш. Кіт Річардс як тоді не вмів грати, так і зараз не вміє. Але в цьому є певний драйв, кайф який!", - обурено висловився співак.

Зауважимо, що сам він в 1975-1976 рр. відвідував заняття на відділенні ударних інструментів, але навчання не закінчив.

Для тих, хто не пам'ятає, хто такий Юрій Лоза, - нагадуємо, що він автор пісні "Мой маленький плот".

У відповідь на безпідставні заяви Юрія Лози користувачі соцмереж встали на захист музичних улюбленців і потролили його висловлювання.

Нагадаємо, що десятки тисяч кубинців зібралися в Гавані на концерт групи Rolling Stones. Шанувальники чимало годин простояли в черзі біля величезного критого спортивного комплексу "Сьюдад Депортіво" в Гавані, де в п'ятницю відбувся виступ британської рок-групи.

Цей концерт, який вважають ще однією прикметою стрімких змін на Кубі, відбувався через три дні після історичного візиту на острів президента США Барака Обами.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...