"А какая вам разница, вы кто, прокурор или следователь?": У Берліні жінка з прапором "Новоросії" не відповіла, де вона живе (відео)

На журналістку також "випав дощ" стандартного ватного набору слів про "хунту", фашистів і "убійцу-парашенка".

Скрін відео

У Берліні на проросійському мітингу, жінка-шанувальниця "русского мира" не змогла відповісти, де вона живе. Ролик з такою розмовою викладений на Youtube 5 каналу, зазначають Патріоти України.

Коли до жінки з прапором Новоросії підійшла журналістка і запитала, чи хотіла б жінка жити в так званій "Новоросії", та відповіла: "Я? Я не жила".

Коли ж журналіст запитала, де жінка живе зараз, та їй відповіла. "А какая вам разница, вы что, следователь? А мне интересно, где вы живете. Вот о себе и рассказывайте. Какое вам дело, что мне там интересно ... Вы кто, прокурор или следователь?" - заявила прихильниця "русского мира".

Так і не відповівши, де ж вона проживає на даний момент і чому так затято тримає прапор недореспубліки, жінка порадила журналістці підійти до чоловіка, який стояв поряд, зі словами:

"Вот подойдите к человеку, который горел в Одессе по вашей вине. Он стал инвалидом, потому что ваши фашисти жгли его заживо. Убийцу Порошенко иди свооего снимай" - напівістерично заявила любителька скреп.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...