"А так хотелось верить, что у нас будет лучше, чем в Украине": Мешканка Луганщини поскаржилася на життя в окупації

Жінка наголосила, що особливо важке становище у пенсіонерів, які живуть на окупованих територіях.

"ЛНР". Ілюстраціяukr.obozrevatel.com

Мешканка окупованого Лутугинського району Луганської області розповіла про умови життя в ЛНР у своєму зверненні до ватажків так званої "ЛНР". Про це пише Інформатор, передають Патріоти України.

"По телевизору вы (главари “ЛНР”, – ред.) демонстрируете умение красиво говорить, а на деле мало что делаете. Коммунальные услуги народ платить должен, а с каких интересно денег, где их взять, кого ограбить или как?", - написала мешканка Успенки.

"Вот у меня нет угля, у детей нет зимней обуви, и не потому, что мы с мужем лентяи, а потому, что нам не платят деньги и как жить дальше? Скоро и картошка закончится и как семью прокормить? Зато вы говорите, что у нас все хорошо. У вас да, а у простых рабочих – нет, мы же не бюджетники, на нас денег не хватает. И простые работники просто выживают кое как, а их дети даже забыли какие на вкус конфеты", - додала вона.

Також жителька повідомила про особливо тяжке становище, в якому опинилися пенсіонери, що живуть на окупованих територіях.

"Да я ещё не пенсионерка, да и навряд ли до неё доживу в таких условиях в нашей любимой Республике. Я не знаю, с каким народом говорят наши журналисты, но с теми, с кем я общаюсь, они все меньше верят в счастливое будущее", - зазначила вона.

"Спасибо за то, что не отвечаете на письма и ничем не помогаете. Теперь я буду знать, что ваша работа заключается в том, чтобы делать вид, что у нас что-то делается. А так хотелось верить, что у нас будет лучше, чем в Украине", - резюмує мешканка Луганщини.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...