"А те, що за колючим дротом - це Росія": Латвія побудувала огорожу на кордоні

У країні сподіваються, що зміцнення кордону покладе край напливу контрабанди і нелегальних мігрантів з РФ.

Висота огорожі з колючим дротом - 2,7 метра. Фото: lsm.lv.

На латвійсько-російському кордоні побудовано вже кілька кілометрів захисного паркану, «посиленого» колючим дротом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За цей рік Латвія планує привести в порядок ще 44 кілометри загороджень на кордоні з Росією. Для того, щоб роботи були завершені якомога швидше, потрібно більш 200 працівників.

Як розповів начальник Державної служби прикордонної охорони Латвії Нормундс Гарбарс, латвійці на даний момент звели 14 км загороджень на ділянці латвійсько-російського кордону.

"Протягом 2016 роки ми плануємо звести ще 44 кілометри, кошти на це у нас є", - зазначив Гарбарс. Це, за його словами, робиться для зручності роботи латвійських прикордонників, щоб кордон не перетинався через захищену територію.

Всього планується звести 90 кілометрів на кордоні з Росією, щоб захистити країну від напливу нелегальних мігрантів.

Висота загородження з колючим дротом - 2,7 метра. Воно буде забезпечено камерами відеоспостереження і сенсорами руху.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...