А замахувались на весь світ: Випускників з дипломами "ДНР" не беруть на роботу навіть в "республіці"

Недавно ж терористи запевняли - такі дипломи будуть визнані у всьому світі. Однак тепер їх власникам не лишається нічого іншого, як подумувати про інший документ.

Невизнані дипломи. Фото: ФБ

Випускники з дипломами невизнаної "ЛНР" не змогли працевлаштуватися навіть у рідній "республіці". Про це повідомляє місцевий житель, передають Патріоти України.

За його даними, випускники Свердловського професійного гірничого ліцею №73, техніко-Ровеньківського економічного коледжу, Донбаського державного технічного університету не змогли влаштуватися за фахом з дипломами "ЛНР". Джерело відзначило, що більшість підприємств, які сьогодні працюють і куди намагалися влаштуватися молоді фахівці, належать олігархові Ринату Ахметову.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...