"Абсолютна маячня": З'явилася реакція екс-чоловіка Максакової на звинувачення в організації вбивства Вороненкова

Адвокат Володимира Тюріна запевняє, що його підзахисний ніколи не мав ніяких справ або суперечок з Вороненковим, якого він практично і не знав, і не перешкоджав його відносинам зі своєю колишньою цивільною дружиною.

Вороненков і Максакова. Ілюстрація:wlrn.org

Колишній цивільний чоловік оперної співачки Марії Максакової Володимир Тюрін не має стосунку до вбивства в Києві її чоловіка, екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Про це заявив адвокат Сергій Біляк, який раніше представляв його інтереси, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"Вбивство Вороненкова - це справа рук українських націоналістів, які сподівалися, що потім українська влада використає його для нових звинувачень Росії. Тюрін до цього злочину не має ніякого відношення, а звинувачення на свою адресу вважає маячнею", - сказав адвокат агентству.

Захисник уточнив, що Тюрін ніколи не мав ніяких справ або суперечок з Вороненковим, якого він практично і не знав, і не перешкоджав його відносинам зі своєю колишньою цивільною дружиною Марією Максаковою.

Ще більшим брудом назвав адвокат "підконтрольність Тюріна ФСБ РФ", про яку говорять українські правоохоронці. "Справжні організатори прорахувалися в одному - що буде убитий виконавець. Адже якби цього не сталося, то українській владі вдалося б прямо звинуватити співробітників ФСБ РФ, а так довелося використовувати Тюріна і зараз він притягується до цієї справи штучно, необгрунтовано і надумано", - підсумував Біляк.

За його словами, Тюрін в даний час проживає разом зі своїми дітьми в Росії.

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...