Абсолютно точно в Україні: Росії жорстко відповіли на її шанси провести "Євробачення-2017"

Місто, в якому буде проходити міжнародний пісенний конкурс, буде оголошений згідно з установленим порядком, запевнили у Європейському мовному союзі.

Ілюстрація:wz.lviv.ua

Організатори "Євробачення" відреагували на опубліковану в російських ЗМІ інформацію про те, що Україна нібито може втратити право на проведення музичного конкурсу і його проведуть в Росії. Представники Європейського мовного союзу (ЕВС), який відає конкурсом, дали коментар радіостанції Говорить Москва, передають Патріоти України.

У ЕВС запевнили, що "Євробачення-2017" абсолютно точно відбудеться в Україні, в одному з трьох міст - в Києві, в Одесі чи в Дніпрі.

Уточнюється, що місто, в якому буде проходити міжнародний пісенний конкурс, буде оголошений згідно з установленим порядком. Будь-які зміни будуть відзначені на офіційному сайті "Євробачення".

Як відомо, оголошення міста, де пройде "Євробачення", мало відбутись у серпні. Але брифінг, на якому повинні були назвати місце проведення конкурсу, перенесли без пояснення причин.

Право на проведення "Євробачення-2017" Україна отримала після того, як в нинішньому році на конкурсі перемогла українська виконавиця Джамала з піснею "1944".

Є нюанси: У яких випадках військовозобов'язаних жінок можуть призвати - пояснення юристки

п’ятниця, 10 травень 2024, 3:25

Згідно з новим законом про мобілізацію, норми про те, коли жінка зобов'язана стати на військовий облік не змінились. Жінки, які мають медичну, або фармацевтичну освіту, зобов'язані стати на військовий облік. Про це розповіла юристка Дарія Тарасенко. На...

Українці у Другій світовій: Неймовірна історія галичанина, який отримав найвищі відзнаки кількох країн та особисті подяки двох королів. Дозвіл повернутись додому СРСР не дав

п’ятниця, 10 травень 2024, 2:35

Уродженець Львівської області Василь Циквас не раз проявляв героїзм на фронтах Другої світової, йому висловлювали особисту подяку британський король Георг VI і норвезький Хокон VII. Але на батьківщину українець повернутися не зміг, осів у Шотландії. ....