Абсолютний аншлаг: Концерт гурту "Океан Ельзи" підкорив глядачів у Чикаго (фото, відео)

Тисячі людей у залі співали з Вакарчуком в унісон хіт "Не йди", тримаючи безліч українських прапорів.

"Океан Ельзи" з концертним туром перебуває у США. Фото:facebook

Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" відіграли успішний концерт в Чикаго і викликали захват у публіки. У своєму Twitter Вакарчук опублікував феєричне відео, зняте під час концерту в американському мегаполісі, передають Патріоти України.

"Дякуємо за неймовірну підтримку нашим глядачам в кожному куточку Землі. Так це виглядає зі сцени! Чикаго. 8.03.2017″, – написав фронтмен Океану Ельзи, продемонструвавши заповнений концертний зал, тисячі людей, які в унісон махають руками під пісню "Не йди", і безліч українських прапорів.

За декілька днів до концерту в Чикаго музиканти Океану Ельзи вперше виступили в Madison Square Garden у Нью-Йорку: Зараз Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" перебувають у світовому турне. Музиканти вже відвідали Європу та Австралію, а тепер дають приголомшливі концерти в США і Канаді.

У 18 років обійшла 15 військкоматів: Мережу вразила історія операторки дронів із Харкова

понеділок, 6 травень 2024, 23:49

19-річна Анастасія із Харкова стала першою операторкою БПЛА у 128-й бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України. До війська вона долучилася пʼять місяців тому, проте це було не легко: дівчина отримала відмову у 15 військкоматах, її не хотіл...

З якими хворобами звільняють від мобілізації - оновлений перелік

понеділок, 6 травень 2024, 23:38

У період дії воєнного стану та загальної мобілізації є громадяни України, яких не можуть призвати до армії через наявність певних хвороб. У чинному законодавстві чітко розписаний увесь їх список хвороб, передають Патріоти України. Так, у Законі України...