Адепти окупантів: Відома російська група, яка відвідала "ДНР", зібралася в Крим

Поп-рок-група "Джанго" планує виступити на анексованому півострові.

Група "Джанго".Фото:kudago.com

В окупованому Криму виступить російська поп-рок-група "Джанго", яку очолює українець Олексій Піддубний. Про це пишуть Крим.Реалії, передають Патріоти України.

Піддубний вже знаходиться в списку українського сайту "Миротворець" як "сепаратист, пособник терористів".

"Музикант, автор і виконавець власних пісень. Сценічний псевдонім: "Джанго". У липні 2014 на фестивалі "Нашестя" в Росії заявив про те, що Україна веде війну проти свого народу. В лютому 2015 виявив бажання виступити з концертом для луганських російських терористів з нагоди так званого "Дня захисника Вітчизни" 23 лютого.

У березні 2016 відвідав зруйнований міжнародний аеропорт "Донецьк" в рамках свого візиту в "ДНР". За словами музиканта, він пишається тим, що його туди запросили", - йдеться в базі "Миротворця".

Співробітниця квиткового сервісу "КримБілет" в коментарі розповіла, що вартість квитків на концерт групи в Севастополі становить від 1000 до 2000 рублів.

Слід відзначити, що на сьогоднішній день в складі "Джанго" грають також музиканти з Донецької області.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...