Адмірал та академік в одному "флаконі": Порошенко нагородив почесним званням псевдовченого

У прес-службі ВМС повідомили, що званням адмірала Андрія Авдєєнка ніколи не нагороджували.​
"Заслужений вчений" виявився "заслуженим брехуном". Фото: скріншот з відео.

Президент Петро Порошенко нагородив званням "Заслужений працівник культури" Андрія Авдєєнка, більшість регалій якого вигадані. Про це повідомляють журналісти програми "Схеми", передають Патріоти України.

Член благодійної організації "Благодійний фонд "Лебедія" Авдєєнко називає себе "адміралом","академіком" і "істориком". За інформацією журналістів, Авдєєнко відомий своїми псевдонауковими теоріями, а декан історичного факультету Запорізького національного університету Володимир Мільчев каже, що в його книжках йдеться про вигадані "запорізькі січі".
В одній з книг Авдєєнко опублікував фотографію, де він стоїть на тлі розкопок разом з екс-секретарем Запорізької міськради і місцевим депутатом. На сайті Запорізької ОДА знайшли такий знімок, де вчений в тій же компанії, але не на тлі розкопок.

Звання академіка Авдєєнко привласнила громадська організація "Українська академія наук" і воно не має реальної сили. У прес-службі ВМС повідомили, що званням адмірала Авдєєнка ніколи не нагороджували.

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...