"Афера століття" в наркоманській спільноті України: Під виглядом наркотиків херсонець збував чайну заварку

Суд Комсомольського району Херсона засудив торговця підробленими «ширевом» до року позбавлення волі.

Ілюстрація: 057.ua.

Раніше засуджений зек, чия юність пройшла в Туркменії, прекрасно знав, як виглядає екстракт опію, і замість нього заливав в шприц міцну заварку чорного чаю. Знайшовши покупців на 2,5 міліграма підробленого опію, він в під'їзді будинку по проспекту Будівельників продав шприц з «обманкою» за 250 гривень одному «наркоші». Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Херсон.нет.

Ввівши вмыст шприцу в вену, клієнт не відчув довгоочікуваного «приходу», і зрозумів, що його нахабно обдурили. Мабуть, обдурений він був не один. Але саме цей чоловік так прагнув відплати, що ризикнув заявити в міліцію - опій, мовляв, був не справжній. Херсонські оперативники розробили операцію з викриття хитромудрого шахрая. Вони забезпечили наркомана грошима і знову відправили його купувати фальсифікований наркотик.

Отримавши в обмін на «мічені» гроші (160 гривень) черговий шприц з заваркою, покупець з почуттям глибокого задоволення віддав його правоохоронцям. Ті шахрая затримали, і домоглися від нього щиросердного визнання вини. Суд Комсомольського району Херсона засудив торговця підробленими «ширевом» до року позбавлення волі.

Очевидно, що для засудженого це кращий вихід: наркомани можуть і самі його шукати, щоб звести рахунки за таке знущання. У людей, які не цінують ні своє, ні чужі життя, з кривдниками розмова коротка: удар ножем, і в могилу.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...