Африканська біднота: Росії варто готуватися до переходу у "нижчу лігу" - Нобелівський лауреат

21 століття в розпалі, а у РФ, крім мрій про наповнення бюджету від продажу вуглеводнів, одна війна на умі. Світ будує - Мордор знищує.

Росія: нафта, тиша і дупа. Фото: info-kmu.com.uaРосія веде себе як країна третього світу, тому ризикує застрягти на низькому рівні, про це в інтерв'ю агентству Bloomberg заявив лауреат Нобелівської премії з економіки 2010 року кіпрський економіст Крістофер Піссарідес, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Він наголосив, що Росія "поводиться як країна третього світу, яка витягує ресурси з землі, продає їх, а потім використовує отримані доходи для купівлі продукції переважно за кордоном". "Це спокуса. Якщо багатство вже тут, готове, то навіщо докладати зусиль? Візьміть його, продайте, отримаєте гроші", - сказав Крістофер Піссарідес.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...