​Айфончик, мабуть, дуже клянчив: Між Іспанією, США та Ізраїлем розгортається міжнародний скандал через подарунок, зроблений Медведєву​

Приводом для скандалу став дрон іспанського виробництва, призначений для Міністерства сільського господарства Ізраїлю, який опинився в руках у російського прем'єра.

Інформація про те, що дрон іспанського виробництва, призначений для Міністерства сільського господарства Ізраїлю, був подарований прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву, нарешті дісталася до уряду Іспанії. Те, що відбулося, загрожує перетворитися в міжнародний скандал між Іспанією та Ізраїлем. Про це повідомляє агентство РИА Новости, зазначають Патріоти України.

Представник іспанського МЗС вже висловив протест і зажадав від посольства Ізраїлю пояснити, чому безпілотник за 50 тисяч доларів, яким мали право користуватися лише ізраїльтяни, потрапив у руки Медведєва.

"Іспанія зі ЗМІ дізналася, що міністр сільського господарства передав Російській Федерації безпілотний літальний апарат іспанського виробництва. Ми відправили усну ноту в посольство Ізраїлю в Мадриді, зажадавши пояснень", - заявив представник МЗС.

Першими про настільки щедрий подарунок російському прем'єру повідомили ізраїльські ЗМІ. Відразу після цього в США висловили обурення, оскільки при виробництві дрона були використані американські деталі. У Міністерстві оборони Ізраїлю також висловили здивування, що дрон був подарований Медведєву без узгодження з військовими.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...