Аксьонов - бажаний пацієнт: Психіатрична лікарня Сімферополя не отримує зарплатню, незважаючи на обіцянки

Персонал лікарні скаржиться, що їм не виплатили не тільки тринадцяту зарплату, а й аванс за січень.

Персонал психіатричної лікарні Сімферополя не отримав зарплати та авансу. Ілюстрація:investigator.org.ua

Співробітникам психіатричної лікарні Сімферополя досі не виплатили тринадцяту зарплату і аванс за січень. Про це повідомив молодший медбрат Максим Цимбал, передають Патріоти України з посиланням на Нашу газету.

За його словами, з такою проблемою персонал звертався до глави Криму Сергію Аксьонову ще 28 грудня. Прем'єр пообіцяв, що гроші співробітникам виплатять.

"На наступний день біля адміністрації лікарні стояли службові авто Слідчого комітету. У бухгалтерії пообіцяли, що 13-та зарплата буде нарахована разом з авансом 15 січня", - розповів Цимбал.

Однак, за словами медбрата, персоналу лікарні не виплатили не тільки тринадцяту зарплату, а й аванс за січень.

"У результаті сьогодні вже 27 число, але ніхто не отримав ні авансу, ні 13-ї зарплати. Аванс затримують вже на два тижні! А у людей кредити, маленькі діти", - скаржиться співробітник психіатричної лікарні.

Раніше в мінохоронздоров'я повідомляли, що лікарі кримських поліклінік отримують 30 тис. рублів.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...