Аксьонов визначив, скільки часу без світла повинні витримувати кримчани

Півострів змушений жити в режимі віялових відключень електроенергії

Сергій Аксьонов. Фото:espreso.tv

Відключення електрики в регіонах анексованого Росією Криму не повинно перевищувати восьми годин на добу. Таку вимогу висунув так званий "глава" півострова Сергій Аксьонов на засіданні штабу з ліквідації НС, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"Сьогодні ми в мережу подаємо 820 мегават власної генерації. Я вважаю, що з урахуванням відключення промпідприємств, тролейбусів та інших об'єктів, з урахуванням того, що більша частина об'єктів життєзабезпечення працює від дизель-генераторів, в жодному районі не повинно бути відключень світла більше 8 годин", - сказав Аксьонов.

"Заступник голови кримського управління МНС" Сергій Садаклієв повідомив, що повністю знеструмлених населених пунктів у Криму немає, на півострові ввели графіки віялових відключень.

Аксьонов, у свою чергу, зажадав, щоб відключення стосувалися котелень.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...