Акція "Крим – це Україна": Огнєвич і Джамала поділилися зворушливими спогадами про малу батьківщину (відео)

Кожне покоління нашого народу з гідністю зустрічало виклики, які йому були уготовані історією. Зараз Україна також переживає нелегкі часи, але не треба втрачати надію.

"Крим - це Україна!" Фото: news-ukraine.com.

У рамках акції "Крим – це Україна" до другої річниці його окупації артистки зворушливо поділилися тим, що для них значить півострів, передають Патріоти України.

"Крим – це люблячі руки мами, яка миє ароматні кримські персики. Крим – це турботливі великі долоні тата, який щойно повернувся з риболовлі та хоче пригостити нас своїм уловом. Крим – це фантастичні легенди, гори, море та дуже гостинний народ. Лише разом ми – сила і лише разом ми по-справжньому одностайні", - наголосила Злата Огнєвич. Крім того, зірка продемонструвала свої знання кримсько-татарської мови.

В акції взяла участь також і представниця України на цьогорічному "Євробаченні" - Джамала. Співачка побажала своєму народу терпіння і добробуту, зауваживши, що "наші думки, наші дії зараз повинні бути дуже виважені".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...