Акція протесту у центрі Москви: Влада незаконно позбавила житла десятки людей (фото)

Соцпрацівники вийшли на вулицю з транспорантом, бо московська влада виселяє їх з житла

Фото: "Твіттер"

На Тверській вулиці в Москві було перекрито рух транспорту через акцію протесту, яку влаштували медики. Люди вийшли на вулицю з плакатом "Верните украденное соцжилье по распоряжению правительства Москвы". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Дождь".

"Участники акции развернули транспарант, после чего их начала задерживать полиция. По словам очевидцев, задержаны четыре человека. Протестующие требовали вернуть им соцжилье, которое они получили от правительства столицы, однако спустя некоторое время городские власти отобрали у соцработников выделенные им квартиры", - йдеться у повідомленні.

Людей незаконно позбавили житла, розповіла учасниця акції Дар'я Кіріллова. За розпорядженням влади Москви їм виділили соціальне житло, а потім анулювали відповідні документи. "При этом их выселяют из того жилья, в котором они живут сейчас по договору соцнайма. Речь идёт о десятках людей, которых лишают жилья в Москве", - каже жінка.


Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...