Активісти були пильними: У Житомирі мережа кав'ярень потрапила у скандал через Крим (фотофакти)

"Наша команда до цього не причетна", - прокоментувала скандал адміністрація закладу.

Мережа кав'ярень опублікувала карту України без Криму. Фото: соцмережі.

Мережа житомирських кав’ярень Sharikava потрапила у скандал після публікації карти України без окупованого Криму. Після інциденту кав'ярня видалили власний сайт. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

"Наша команда до цього не причетна, ми добре працюємо над усім нашим контентом, над помилками, кілька людей перевіряє всю інформацію, ми не пропустимо таку помилку!", – прокоментувала скандал адміністрація закладу.

Згодом з'ясувалося, що власник мережі Sharikava сам активно відвідує окупований Крим. У своєму Instagram-акаунті він публікує фотографії з Севастополя і Ялти.

На скандал зреагували і активісти праворадикальної організації С14. Вони написали на вітрині кав'ярні "Крим – Україна".

В Україні злетить вартість пального: Ось на які ціни очікувати українцям на бензин і автогаз

субота, 27 липень 2024, 6:55

З 1 вересня 2024 року в Україні почнеться поступове підвищення акцизів на бензин, дизельне пальне та автогаз. Очікується, що ціна на бензин зросте приблизно на 2 гривні за літр, на дизельне пальне - на 1-1,20 гривні за літр, а на автогаз - на 7 гривень...

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...