Активісти були пильними: У Житомирі мережа кав'ярень потрапила у скандал через Крим (фотофакти)

"Наша команда до цього не причетна", - прокоментувала скандал адміністрація закладу.

Мережа кав'ярень опублікувала карту України без Криму. Фото: соцмережі.

Мережа житомирських кав’ярень Sharikava потрапила у скандал після публікації карти України без окупованого Криму. Після інциденту кав'ярня видалили власний сайт. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і волонтер Родіон Шовкошитний, передають Патріоти України.

"Наша команда до цього не причетна, ми добре працюємо над усім нашим контентом, над помилками, кілька людей перевіряє всю інформацію, ми не пропустимо таку помилку!", – прокоментувала скандал адміністрація закладу.

Згодом з'ясувалося, що власник мережі Sharikava сам активно відвідує окупований Крим. У своєму Instagram-акаунті він публікує фотографії з Севастополя і Ялти.

На скандал зреагували і активісти праворадикальної організації С14. Вони написали на вітрині кав'ярні "Крим – Україна".

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...