Активісти поставили умову для ремонту електроліній в Крим

На даний момент ситуація в районі пошкоджених електроопор спокійна.

Ленур Іслямов.

Ремонт електроопор в Чаплинці Херсонської області неможливий, поки не будуть випущені активісти блокади Криму, заарештовані через конфлікт з силовиками. Про це заявив командир штабу "Громадська блокада Криму" Ленур Іслямов в ефірі телеканалу 112 Україна, передають Патріоти України.

"Шукаємо активістів, яких там затримували, на дорогах Херсонщини, порядку 11 осіб, з ними немає зв'язку, які до нас їхали, але не доїхали. Ремонт поки неможливий, поки не будуть випущені наші активісти, політв'язні, до ремонту ми допускати нікого не будемо", - заявив він.

Також активіст повідомив, що на даний момент ситуація в районі пошкоджених електроопор спокійна. "Зараз все тихо,"Херсона" батальйону, слава Богу, немає. Для нас тепер "Херсон" і "Беркут" це тепер тотожні поняття, звідусіль ми його зняли, з усіх блокпостів, їх більше тепер немає", - заявив Іслямов.

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...