Активісти та справа Крисіна: В Інституті серця стався новий скандал із Тодуровим

Лідер організації С14 Євген Карась заявив, що в Інституті серця проходили "навчання, як не допустити історію з виявленням корупційних схем, коли бандюків кладуть в лікарню, щоб вони не сиділи в тюрмі".

Інцидент в Інституті серця. Фото: соцмережі.

Націоналістична організація С14 заявила, що її членів нібито взяли в заручники в Інституті серця в Києві. У медзакладі кажуть, що націоналісти проникли в інститут незаконно і називають їх дії хуліганством, передають Патріоти України.

"Зараз в Інституті серця затримані четверо громадських активістів організації С14. Вони прийшли подивитися, як Тодуров (Борис Тодуров, директор інституту, - ред.) проводить тренінги для медиків, як протидіяти активістам в ситуації подібній з Крисіним (Юрій Крисін, засуджений за вбивство журналіста В'ячеслава Веремія в 2014 р, - ред.), коли рік тому вони його у себе незаконно ховали. Шрек там розглядається у вигляді жертви", - йдеться в повідомленні на сторінці С14 в Facebook.
Лідер організації Євген Карась заявив, що в Інституті серця проходили "навчання, як не допустити історію з виявленням корупційних схем, коли бандюків кладуть в лікарню, щоб вони не сиділи в тюрмі". За його словами, активістку С14 намагаються затримати за відеозйомку зборів, які проходили в інституті.

У свою чергу директор Інституту серця Тодуров розповів в Facebook, що в установі проходив внутрішній непублічний тренінг. "Сервіс, комунікації персоналу при знаходженні під агресією, захист прав пацієнтів", - описав він теми тренінгу.

За словами Тодурова, на тренінг прийшла дівчина і почала знімати його на відео. Після того, як на неї звернули увагу, дівчина спробувала сховатися. Медики викликали поліцію. "Дівчина набрала підготовлену комбінацію на телефоні - і через 5 хвилин в приміщення увірвалися троє хлопців, один з них в масці", - розповів Тодуров.
За його словами, молоді люди "намагалися розштовхати персонал, але були також затримані". При цьому, стверджує Тодуров, вони ображали лікарів. Зараз, за інформацією директора установи, біля інституту починають збиратися невідомі молоді люди. Тодуров звернув увагу, що ці події можуть негативно позначитися на стані пацієнтів лікарні.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...