Активісти відреагували: Одеським барам "дісталося" за трансляцію ЧС-2018 (фото)

Представники патріотичної організації обклеїли вхідні двері даних закладів тематичними малюнками.

Бар у Одесі транслював ЧС-2018. Фото: соцмережі.

Активісти організації "Небайдужі" у неділю, 17 червня 2018 року, провели в Одесі акцію проти популяризації чемпіонату з футболу, який проходить у Російській Федерації. Дана акція мала "адресний" характер й стосувалася 2-ох одеських розважальних закладів: "Стальканат Арт" і "Fresh Market", передають Патріоти України із посиланням на місцеві ЗМІ.

"Замість висловлення солідарності з тими, хто бореться проти окупанта і зберігає мир в Україні, дані заклади вирішили, що гроші для них важливіші. Незважаючи на прохання активістів, вони не відмовилися від організації трансляцій матчів ЧС-2018", - зазначили активісти.

Представники патріотичної організації обклеїли вхідні двері даних закладів тематичними малюнками українського художника Андрія Єрмоленка, в яких він натякнув на причетність РФ до трагедії MH17 та воєнних злочинів.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...