Акули теж є: На Тайвані відкрився унікальний готель з незвичайним басейном і затонулим кораблем (відео)

За словами власників готелю, їхній заклад - третій в світі з таким глибоким басейном і єдиний в Азії.

На Тайвані відкрили унікальний готель з незвичним басейном та затонулим кораблем. Фото: Глобус-тур.

Пірнати з аквалангом, не боячись акул пропонують на Тайвані. Там відкрили готель з басейном глибиною понад 20 метрів. У ньому всі бажаючі можуть не тільки зануритися, але і досліджувати затонулий корабель і підводні печери, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Власники готелю підкреслюють - тепер всім, хто хоче пірнати з аквалангом, не страшні ні хвилі, ні акули.

"Ми розробили п'ять рівнів глибини для різних тренувань. Найменша глибина - це 1,3 метра, а найглибша - 21 метр. Крім плавання з аквалангом, цей басейн прекрасно підходить і для звичайного вільного плавання", - розповів генеральний директор готелю Джим Ван.

Басейн займає кілька поверхів. На деяких з них можна спостерігати за тим, що відбувається в воді через скляні стінки. Щоб дайверам було цікавіше - на дні басейну облаштували затонулий корабель і підводні печери. Схожі готелі є також в Італії та Бельгії. Правда, там басейни ще глибше - 40 і 35 метрів відповідно.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...