"Алеппо і не снилося": На росТБ обговорили плановане "взяття українських міст" (відео)

У свою чергу "екс-міністр закордонних справ фейкової "ДНР" заявив, що українські військові здадуть міста бойовикам.

Військові РФ в Україні. Фото: "Обозреватель"

У середу, 27 грудня, в пропагандистській програмі "Вечір із Володимиром Соловйовим" на каналі "Росія-1" колишній "міністр закордонних справ" ДНР "Олександр Кофман та український політолог-втікач Ростислав Іщенко обговорили захоплення українських міст армією РФ. Про це на своїй сторінці у Facebook написав блогер Сергій Запорізький, який також опублікував цитату з "дискусії" пропагандистів, повідомляють Патріоти України.

Так, наприклад, Іщенко заявив, що посилати російську піхоту у великі українські міста не варто. "А що якщо ці придурки закриються у великих містах? Тоді нам посилати піхоту на забій? Це величезні втрати для російської армії", - сказав він.

У відповідь ведучий програми, російський пропагандист Соловйов, навів приклад сирійського Алеппо, який російські військові зруйнували швидко. "Алеппо взяли порівняно швидко. І там так навчилися вирішувати завдання! І армія "ДНР" навчилася воювати в містах. Не треба хвилюватися. Народ України за них воювати не піде", - зазначив ведучий.

У свою чергу "екс-міністр закордонних справ фейкової "ДНР" заявив, що українські військові здадуть міста бойовикам. "Я не вірю, а я знаю, що як тільки наші війська підходять до будь-якого міста, українська армія його завжди залишає. Це факт", - сказав Кофман.

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...