Альфонсо можуть відпустити: Стали відомі подробиці жорстокого вбивства українки в Мексиці (фото)

Слідству вдалося з’ясувати, що Ярослава Ненастіна була вдома з другом, а під ранок вийшла в магазин та не повернулася.
Ярослава Ненастіна. Фото: соцмережі.

33-річний Альфонсо, якого підозрюють у жорстокому вбивстві українки Ярослави в Мексиці може уже скоро опинитися на волі через свої політичні зв'язки. Про це повідомили журналісти зі слів подруги загиблої – Ольги, передають Патріоти України.

Як стало відомо, вбивство сталося з 10 на 11 серпня, у ніч з п'ятниці на суботу. "Начебто вони зі своїм хлопцем посварилися. І вона вийшла на вулицю, пішла в сусідній цілодобовий магазин, може, за сигаретами чи водою. Потім по камерах відеоспостереження видно, що вона сідає у таксі та їде. Як вона опинилася з цим вбивцею - ніхто не знає, і що там сталося - теж, поки що триває слідство. Може, він хотів її зґвалтувати, а вона пручалася. Її розірвані частини тіла знайшли на полі, впізнали за татуюванням, її телефоном, ключами", - розповіла подруга загиблої.

"Чоловік Ярослави помер від раку, вона вже багато років вдова. Ярослава познайомилася з хлопцем, він до неї залицявся. І якраз він отримав у тому місті Сан-Педро роботу. Місто ближче до столиці, він переїхав туди і покликав її з дітьми. Тому вони туди і поїхали", - розповіла товаришка вбитої українки.

Слідству вдалося з’ясувати, що Ярослава була вдома з другом, а під ранок вийшла в магазин та не повернулася. Стурбований хлопець додзвонився їй, та дізнався, що Ярослава знаходиться в будинку у якогось Альфонсо в муніципалітеті Хуехотцінго. Після цього дівчина на зв’язок не виходила, а її друг звернувся до правоохоронців.

Слідчі встановили будинок, в якому знаходилася Ярослава, та провели там обшуки. Після цього Альфонсо було заарештовано. В будинку були знайдені речові докази.

"Підозрюваний під слідством. Але ходять чутки, що він пов'язаний з політикою і, можливо, його можуть випустити. Це поки чутки, але мама Ярослави, Анжеліка, збирає гроші на адвоката. У них самих грошей немає, все, що було, вони заплатили за переїзд", - розповіла Ольга.

Джерело: Обозреватель

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...