Алкоголь, шашлики і танці біля храму: У Тернополі містяни обурилися місцем проведення чергового "фестивалю" (відео)

Окремі локації дійства були розташовані безпосередньо під катедральним собором Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, і дим з шашликів обкурював прихожан на вечірній літургії.

Фестиваль обурив мешканців міста.. Фото:сайт Тернополя 0352Цими днями соцмережі вибухнули несприйняттям чергової п’янки-фестивалю, яку влаштували тернопільські заклади харчування. Про це пише сайт Тернополя 0352, передають Патріоти України.

Найбільше люди обурені місцем проведенням фесту, адже окремі локації були розташовані безпосередньо під катедральним собором Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, і дим з шашликів обкурював прихожан на вечірній літургії.

В Тернополі, де місцева влада себе позиціонує як сповідників християнських цінностей, це стало відвертим блюзнірством. Також тернополяни здивовані, що представники духовенства змовчали і жодним чином публічно не відреагували на те, що шокувало містян.

"Якби в катедрі затялися або просто пожурили владу, то п'янки під її стінами не було б. Ну або п'янка все одно була б, але ми хоча б знали, що отці проти", – пише в Facebook Павло Федоришин.

Більшість тернополян не може збагнути, як можна взагалі було надати дану територію для фестивалю, який пропагує вживання алкоголю.

"Дуже не гарне місце обрали для такого дійства п'ють, їдять, танцюють перед церквою. Організовуйте в парку Топільче на майбутнє!!! Де завгодно, але не біля церкви!!!", – наголошує Марина Снігур.

Олена Макух зазначає, що люди навіть викликали поліцію.

"Насправді це жахливо і не організовано...народ пив і їв, а туалетів не достатньо, так ходив справляти нужду в під'їзди ближніх будинків, на що скаржились жителі і викликали поліцію", – написала жінка.

Також в сомережах тернополяни висловлюють несприйняття тим, що на дані фестивалю виділяються чималі кошти з міського бюджету, бо вони начебто роблять Тернопіль туристично привабливим.

Хоча насправді окрім любителів алкоголю з довколишніх сіл, яким можна вішати локшину про вагомість рекорду "найдовшої барної стійки на бочках", такі заходи навряд чи стимулюють потік туристів до Тернополя.

Українці через приморозок можуть залишитися без молодої картоплі та інших овочів (відео)

неділя, 5 травень 2024, 19:01

Великодні приморозки завдали чимало збитків селянам. У східних, північних і навіть південних регіонах в людей померзла городина. Так, Марія Луцькова з Сумщини показала у Tik-Tok свій город, передають Патріоти України. У жінки померзли картопля, перець,...

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда: Чим харчуються його мешканці

неділя, 5 травень 2024, 18:52

В США існує "місто-долгожителів" Лома-Лінда і його мешканка розкрила свій раціон. Можливо, саме у її звичці харчуватися хтось знайде відповідь, чому американці з цієї "блакитної зони" живуть довше приблизно на десять років, ніж решта населення Америки,...