Amazon відкрив перший продуктовий магазин без касових апаратів (відео)

Покупки в Amazon Go можна оплатити за допомогою смартфона.

Компанія Amazon відкрила продуктовий магазин без кас і продавців. Фото: abnews.ru.

Онлайн-рітейлер Amazon повідомив про відкриття в Сіетлі, де розташований головний офіс компанії, продуктового магазину без кас. Відповідно до опублікованого 5 грудня рекламному ролику, відвідувачі зможуть, набравши всі необхідні товари, «просто піти» з магазину, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Магазин називається Amazon Go. В даний час його тестують співробітники компанії. Для всіх бажаючих він відкриється на початку 2017 року.

Для здійснення покупок в магазині потрібен тільки мобільний додаток Amazon Go. Контроль за тим, які продукти покупець взяв з полиці (або поставив назад), здійснюється за допомогою комп'ютерного зору і глибинного навчання (як відзначають в компанії, ці технології використовуються в безпілотних автомобілях).

Гроші за покупки будуть списуватися з аккаунта Amazon.

"Законом передбачено": У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:22

Всі чоловіки віком від 16 до 60 років повинні прийти до Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, аби оновити свої військово-облікові дані. Про це в інтерв'ю NV заявив представник Генерального штабу ЗСУ, полковник Юрій Глущенко, ...

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...