Американка "Міс Всесвіт 2018" "наїхала" на "Міс Білорусь"

Уїдливий коментар призвів до великої критики конкурсантки від США в соцмережах.
Сара-Роуз Саммерс. Фото: соцмережі.

Учасниця конкурсу «Міс Всесвіт 2018» від США Сара-Роуз Саммерс потрапила в расистський скандал через те, що підсміювалася над іншими учасницями над тим, як вони говорять англійською мовою. Зокрема, це стосується дівчат з Азії, передають Патріоти України.

Відео з кпинами Сари потрапило в мережу, але потім його видалили. «Що ви думаєте про «Міс В’єтнам?» Вона вдає, що так добре знає англійську мову, а коли ви ставите їй питання після бесіди, вона просто посміхається і киває. «Міс Білорусь» теж не говорить по-англійськи. Ніхто ж не говорить їх мовами», – з посмішкою і обуренням зазначила Сара-Роуз Саммерс.

Нагадаємо, що шоу для визначення найвродливішої дівчини Всесвіту відбудеться вже 17 грудня в Таїланді. Такий коментар призвів до великої критики конкурсантки США в соцмережах. Люди запитали, чи знає Сара хоча б одну іноземну мову крім англійської.

"Хворе марення": Експерт оцінив російську систему "Борщевик" для пошуку Starlink

вівторок, 19 березень 2024, 9:17

Російські окупанти використовують на фронті пересувний засіб радіоелектронної розвідки "Борщевик" для виявлення українських терміналів супутникового зв’язку Starlink. Про те, чому не слід їх боятися, розповів український військовий та експерт із радіоз...

Провела 26 років свого життя як домогосподарка: Чоловіка змусили компенсувати ексдружині 88 тис. євро за хатню роботу

вівторок, 19 березень 2024, 8:54

Провінційний суд міста Понтеведра, Іспанія, нещодавно постановив, що чоловік повинен виплатити своїй колишній дружині 88 025 євро як компенсацію за її роботу домогосподаркою протягом 26 років шлюбу. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти Україн...