​Американська українка збирає сильну команду: Легендарний військовий хірург працюватиме в Міністерстві охорони здоров’я

Буквально днями його на вокзалі зустрічали з прапором і квітами ужгородські. Вже демобілізований лікар провадив відпустку знов на Сході, на передовій, рятуючи життя і допомагаючи йому народитися.

Олександр Данилюк

Народний Герой України, молодий але вже дуже досвідчений військовий хірург посилить Міністерство охорони здоров’я. Про це у Facebook повідомила виконувачка обов’язки міністра Уляна Супрун, зазначають Патріоти України.

Сьогодні до нашої команди долучився Олександр Данилюк.

Олександр - хірург невідкладних станів родом із Закарпаття. Вчитися і здобувати досвід йому довелося відразу під час трагічних подій на Майдані та війни на Сході України. Там уперше бачив важко травмованих, уперше проводив складні операції та рятував життя.

Олександр врятував чимало життів українських військових. Він потрапив у третю хвилю мобілізації і опинився в медичній роті 128-ї бригади. Працював у Щасті, Станиці Луганській, проводив складні операції у польових криївках під час оточення Дебальцевого.

Олександр буде допомагати нам у напрямку медицини АТО. Він краще, ніж ніхто інший знає, як важливо розвивати в Україні військову медицину. Кожен український боєць має отримувати таку ж допомогу, як і боєць в таких країнах, як Франції, Великобританія чи США.

Бажаємо Олександрові успіхів на новій ниві роботи та лишатися таким, як він є - справжнім лікарем, справжнім бійцем і справжнім Українцем.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...