"Анатолію було лише 28": Під Широкиним трагічно загинув кулеметник Дніпропетровщини (фото)

Вдома, у Зеленодольську, Анатолія Неніцу чекали з війни дружина Дарина та двоє дітей.

Анатолій Неніца. Фото: "Фейсбук".

"Учора ми отримали трагічну новину. Під час активних дій в зоні АТО загинув наш земляк - кулеметник розвідувальної роти – Неніца Анатолій. Анатолій підірвався на міні, героїчно виконуючи свій військовий обов’язок в селищі Широкине під Маріуполем. Анатолію було лише 28", - повідомив користувач Віктор Мудрий на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Вдома, у Зеленодольську, Анатолія чекали з війни дружина Дарина та двоє дітей. Маленька Софійка щойно народилася. Дитина вже не запам’ятає батька живим. В Кам’янці на сина чекали батьки – Ніна Іванівна та Валерій Вікторович. Це вони виховали в синові любов до Батьківщини. Неніца Анатолій вже демобілізувався, та все одно повернувся до зони АТО – захищати країну.

Воля батьків саме в Кам’янці поховати Анатолія. Похорон відбудеться 12 жовтня о 13-тій від домівки батьків. Співчуваю родині загиблого Героя. Прошу всіх, хто знає цю родину особисто, допомогти близьким Анатолія пережити біль втрати сина, чоловіка, батька.

Пишаюся відвагою і мужністю, яку проявив Анатолій Валерійович Неніца в ході антитерористичної операції на Сході України. Сумую разом з усією країною за кожним Героєм, який поклав життя заради України. Герої не вмирають! Слава Україні! Вічна слава Анатолію Неніца!

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...