"Аргументів, що у всьому винен Путін, у мене немає": Кернес оцінив імовірність виникнення "ХНР" у Харкові

Мер Харкова запевнив, що мешканці міста категорично проти конфліктів, тому сепаратистських настроїв очікувати не варто.

Геннадій Кернес. Фото:LB.ua

Імовірність виникнення в Харкові сепаратистського руху з подальшим створенням "Харківської народної республіки" дорівнює нулю. Про це в інтерв'ю виданню Гордон заявив мер міста Геннадій Кернес, інформують Патріоти України.

За його словами, жителі Харкова налаштовані категорично проти цього.

"Харків'яни цього не хочуть, тому ймовірність нульова. Думаєте, ми тут не знаємо, що таке фронт? У нас є комунальне підприємство" Ритуал ". Я володію інформацією, скільки" вантажів 200 "надходить, скільки за ці роки було піддано кремації і поховано людей з фронту ", - підкреслив він.

"У місті вже більше 200 тисяч переселенців. Люди ніякого конфлікту не хочуть", - додав Кернес.

У той же час мер Харкова заявив, що не вважає главу РФ Володимира Путіна винним в агресії проти України.

"Не до кінця довіряю інформації в телевізорі та інтернеті, тому що знаю, як вона формується. Люди не перевіряють інформацію, вірять маніпуляціям. І без того спотворена громадська думка сильно роздувається в ЗМІ. Коли ви говорите, що все в Україні відбувається тому, що Путін такий-сякий ... Але щоб стверджувати те, що стверджуєте ви - треба мати аргументи. Аргументів, що у всьому винен Путін, у мене немає", - заявив він.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...