Армія проти одного психа: Росіяни налякані стріляниною в підмосковному Кратово

У селищі Кратово Раменського району в Підмосков'ї психічно хворий чоловік відкрив стрілянину з мисливського карабіна зі свого будинку по перехожих.

Внаслідок стрілянини загинуло 4 людини. Фото: РенТВ.Росіяни продовжують відходити від шоку, викликаного стріляниною в Підмосков'ї, у результаті якої було вбито 4 людини. Про це пишуть користувачі соцмереж, передають Патріоти України.

"Цей кратовський псих, який пристукнув чотирьох мирних громадян і ще поранив шістьох, включаючи силовиків, і проти якого 6 годин вела бій ціла армія - 200 (!!!) бійців Росгвардії й МВС - за повідомленням Р-24" кидав гранати часів Другої світової війни". Це жоден Федір Бондарчук такого не міг уявити, із жодною його сталінградською уявою", - написала журналіст Олена Риковцева на своїй сторінці в Facebook.

На профнепридатність російських силовиків вказав і російський історик Євген Понасенков.

"Нда.... друзі мої, якщо для упіймання звичайного нещасного психа з рушницею (в Кратово) необхідно вводити Національну гвардію і міністра, то коли незабаром почнеться а) заворушення від гастарбайтерів, б) активізація розпущених і відгодованих горців, в) повернення особливо е....х із луганда - ось тоді мої колеги, що займаються часом навали варварів, ранніми арабськими завоюваннями, громадянською війною в Росії й одвічним побутом племен центральної та нижче Африки, зможуть пожити в стані перебування у науковому експерименті", - написав він.

При цьому він передрік подібні проблеми і європейським країнам.

"Колеги, готуйте блокноти, фотоапарати, а також крупу, мило, цукор, сіль... Але і європейським друзям не треба розслаблятися: завдяки допущенню маси е...х на релігійній маячні дикунів, все це вони зможуть самі науково досліджувати в найближчі роки. Коротше кажучи, якщо вчені виживуть, то знайдуть масу практичної інформації", - підсумував Понасенков.

Як повідомляли Патріоти України, у російському селищі Редкино Тверської області п'яний чоловік влаштував масовий розстріл людей.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...