Артефакты древних донбасян: У мережі висміяли "народний меморіал" із частин ліфта, де загинув Моторола

На одній з деталей ліфта чітко виділяється напис "лох".

Терорист Моторола - лох. Ілюстрація:уніан

У соціальних мережах звернули увагу на конфузний напис, який знаходиться на "народному меморіалі" з частин підірваного ліфта, створеному біля під'їзду, де сталося вбивство одного з лідерів бойовиків самопроголошеної "ДНР" Арсенія Павлова (позивний "Моторола"). На це звернув увагу відомий блогер Антон Ходзьо на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Він показав фотографію зі статті російського видання Life про "меморіал", на якій видно, що на "пам'ятнику" з деталей ліфта є напис "лох".

"Гагага. Не фейк!" - прокоментував блогер скріншот.

Зараз на сайті видання цей напис замальований.

""Жизнь коротка, искусство вечно. Вот оно как наглядно", "А рядом ватник нарисован?", "У местных гопников при виде элементов лифта возникнет желание на него помочиться — против рефлексов не попрешь", "Надпись мемориальная или артефакты древних донбасян?", "Какая страна, такие и герои", "А мощи святые где?", "И принял он смерть от лифта своего..." (перефразируя классиков)", - коментують інші користувачі Facebook.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...