"Прикопали десь по-тихому": В "ДНР" зник підозрюваний у вбивстві Мотороли, - соцмережі

Замість бойовика на прізвисько Абхазія бригаду терористів очолив новий командир.

Ахра Авідзба. Фото: Соцмережі.

Замість підозрюваного в убивстві бойовика Мотороли Ахри Авідзби на прізвисько "Абхазія" в "15-ій інтернаціональній бригаді" терористів "ДНР" з'явився новий командир. Про перестановки серед терористів повідомляється на сторінці бандформування в соцмережі., повідомляють Патріоти України.

"Знайомство з командиром 2БСН ПСН ДНР "П'ятнашка" капітаном Мамієвим Олегом Анатолійовичем!", - сказано в повідомленні.

При цьому про долю "Абхазії" нічого не повідомляється. Користувачі соцмереж допускають, що Авідзба був ліквідований, зазначаючи, що ватажок бойовиків з'являвся на людях ще 18 листопада.


Як повідомлявли Патріоти України, Моторолу убили у неділю, 16 жовтня, коли в ліфті його будинку спрацював вибуховий пристрій. Влада ДНР називають вбивство терактом і вважають, що його здійснили українські диверсанти.

Так звана влада невизнаної "ДНР" вже заявила, що вибух влаштували українські диверсанти. Терористи і їхні кишенькові ЗМІ заперечують, що вбивство могло бути вигідно владі "республіки".

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли погрозами в адресу України.

Тим часом в соцмережах ажіотаж з приводу смерті терориста - користувачі соцмереж не шкодують епітетів для російського вбивці.

Сусіди з Донецька розповіли про останні хвилини нікчемного життя російського найманця Мотороли.

Російські пропагандистські ЗМІ опублікували відео з місця загибелі Арсенія Павлова,відомого під прізвиськом "Моторола".

Журналісти з'ясували скільки під час війни на Донбасі встиг награбувати російський найманець Арсен Павлов, відомий під прізвиськом Моторола.

Військовим злочинцем назвав Моторолу російський музикант Андрій Макаревич.

Російська журналістка Юлія Латиніна припустила, що вбивство Мотороли може бути пов'язано з розслідуванням збиття малайзійського Боїнга.

Тим часом українські хакери продовжують викладати в мережу відео і переписку з телефону вбитого бойовика.


У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...