Ау, СБУ!: В Києві на Хрещатику проповідник "русского міра" їв кримськотатарські чебуреки і знущався з України

Велике питання - з якою метою "метр" російської пропаганди завітав до ненависної фашистської України і хто його запросив?

Михайло Дегтяр. Фото: Фейсбук.

Які прекрасні гості зараз у нас в Києві - знайомтеся: Михайло Дегтяр, російський "телеакадемік" і пропагандист другого ешелону, такий собі "Дмитро Кисельов для розумних". Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Айдер Муждабаєв, повідомляють Патріоти України.

Прихильник анексії Криму, який бував в Криму (природно, не через Україну) і писав звідти замітки - про те, що там немає ніяких репресій, і як добре живеться при РФ кримським татарам. Майдан же, на "думку" Михайла, був зібраний якимись "геніальними менеджерами", оскільки "народ так би самоорганізуватися не зміг".

А вчора він наробив з Києва купу "зверхньо" - глумливих постів про Україну, один з яких - перед вами, іншими можете помилуватися у нього на сторінці. Михайлу не подобається вигнаний владою його країни з Криму кримськотатарський телеканал, взагалі, багато в "фашистській" Україні йому не подобається. Але чомусь він сюди завітав.

Я б, чесно кажучи, і не помітив, так як давно відписався від його лицемірної стрічки. Спасибі колезі і другу Сергію Гапонову - він помітив і написав.

Знаючи альтруїстичні повадки Михайла, можна практично не сумніватися, що він приїхав не просто так, а на запрошення. Можливо, читати лекції про "телевізійну майстерність" або підгортати якийсь телепроект, або для якогось свого проекту щось знімати, неважливо.

Вважаю, що проповідникам прекрасного "русского міра" і адвокатам порушення територіальної цілісності України в Україні не місце. Прошу репосту у користувачів Фейсбуку і законної реакції від влади: підтримувати анексію і зневажати Україну подібні персонажі повинні за її межами. Тим більше запрошувати їх сюди неприпустимо.

Сподіваюся, кримськотатарський чебурек встане у мерзотника поперек горла.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...