Аваков розплатився нагородною зброєю: Під Києвом меценат збудував відділок поліції (відео)

Тепер у селі Чайки працюватиме 51 коп.
Відкриття відділення поліції на Київщині. Фото: скріншот з відео.

У селі Чайки під Києвом запрацювало відділення поліції, побудоване на кошти мецената. До цього часу в цьому районі поліцейської бази не було. Тепер замість одного патрульного буде працювати 51 коп, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

На знак подяки за нову будівлю для правоохоронців міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив меценату нагородну зброю. При цьому самі поліцейські теж не залишилися без подарунків. Крім ключів від службових автомобілів десять копів, які брали участь в антитерористичній операції, отримали сертифікати на земельні ділянки на Київщині.

«Найближчим часом сюди приєднається додаткова патрульна поліція, яка буде обслуговувати трасу і саме селище. І я думаю, кожна людина, яка тут живе, відчує себе трохи краще, трішки безпечніше, а це дуже важливо», - підкреслив Аваков.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...