Авіакатастрофа в Саратовській області: Ніхто не вижив

При проведенні сільськогосподарських робіт АН-2 рухнув на землю, загинули двоє людей.

Ан-2. Фото: ВВС.

В результаті падіння літака АН-2 в Саратовській області загинули дві людини. Про це в четвер, 30 червня, повідомили в прес-службі регіонального головного управління МНС РФ, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Інформація про подію надійшла рятувальникам о 7:30 мск. «При обробленні сільськогосподарських полів зазнав аварії легкомоторний літак АН-2 в двох кілометрах від села Новопокровське Балашовського району. Двоє чоловіків, які перебували в літаку, загинули», - відзначили в главку.

Відзначається, що на землі руйнувань немає. На місці події працюють оперативні служби. Встановлюється причина падіння літака.

Нагадаємо, 6 червня в результаті падіння легкомоторного літака «Бекас» в Ростовській області загинув пілот. Літак впав під час хімічної обробки полів.

Повітряне судно належало приватній особі, а його політ не був санкціонований. Причиною події могли стати помилка пілота або технічні неполадки.

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...