Австралійка виявила пітона, що проковтнув кенгуру (відео)

П'ятиметрова рептилія лежала недалеко від дверей її будинку.

В Австралії гігантський пітон проковтнув кенгуру. Фото: ВВС.

В Австралії жінка виявила біля свого будинку великого аметистового пітона з неймовірно набитим черевом. У шлунку величезної рептилії був кенгуру, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Ріні Стінвінкел, яка мешкає в штаті Квінсленд, недалеко від міста Кернс, п'ятиметровий пітон лежав недалеко від дверей її будинку. Вона подзвонили фахівцю з ловлі змій, який не вірив її розповіді до тих пір, поки сам не побачив плазуна. "Він сказав, що така змія здатна проковтнути шестирічну дитину", - розповіла Стінвінкел.

Фахівець повідомив в Facebook, що вага плазуна разом зі здобиччю досягла приблизно 40 кілограмів. Щоб впоратися з величезним пітоном, ловцю знадобилася допомога знайомого. Спільними зусиллями вони поклали гігантського змія в багажник, відвезли до сусідньої річки і випустили на волю.

Нагадаємо, раніше Патріоти України повідомляли, що в Індонезії пітон проковтнув людину.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...