Австралійський школяр голими руками приборкав величезного пітона (відео)

2-метрова рептилія залізла під автомобіль.

14-річний школяр в сутичці з пітоном. Скріншот.

14-річний школяр з Австралії Олі Вордроп, витягнув двометрову змію з-під сімейного автомобіля, перш ніж піти до школи. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Це зняли на відео та опублікували в інтернеті. На кадрах видно, як хлопець лежить на спині під автомобілем і намагається витягнути з-під нього двометрову змію голими руками. Він пробує обережно схопити пітона за шию, поки той звивається на його обличчі та грудях.

Олі затиснув шию рептилії пальцями і виліз з-під автомобіля. Дорослі допомогли йому перемістити змію у велику сумку.

За всім спостерігав його батько. Він виклав відео у Facebook і написав : "Це мій хлопчик. Він приборкує змій з п'яти років. Звичайний ранок перед школою".

Буде не по кишені? Світова криза змінить ціни на шоколад в Україні - скільки коштуватиме

вівторок, 23 квітень 2024, 8:48

Світ зіткнувся з критичним дефіцитом какао через старіння дерев, розповсюдження хвороб і несприятливі кліматичні умови в Західній Африці - основному регіоні постачання. Ці умови вже призвели до різкого стрибка цін на какао на ф'ючерсних ринках. Так, в ...

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...