"Бабы в кучу, тянут девчонку обратно, подтянулись мужики, давай блокировать машину": В окупованій Макіївці люди відбили дівчину від бойовиків "МГБ ДНР"

Жителі Макіївки відважно не дозволили викрасти дівчину і нікого з присутніх не злякав той факт, що це бойовики "МГБ ДНР".

В окупованій Макіївці. Фото: ТСН.

В окупованій бойовиками "ДНР" Макіївці людей забирають "на підвал МГБ" буквально з автобусних зупинок. Багато жителів стають свідками пануючого в місті свавілля, а потім розповідають про це в соціальних мережах. Так, у Макіївці молоду дівчину збиралися відвезти в невідомому напрямку озброєні до зубів проросійські бойовики. Однак люди, які стояли поруч з нею на автобусній зупинці, кинулися на допомогу макіївчанці, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Четверту владу".

Про кричущий інцидент повідомив у соціальній мережі місцевий житель під псевдонімом "Віталій Макіївський". Автор написав, що дівчина вийшла з автобуса на зупинці під назвою Грибиниченко. До неї несподівано підскочили озброєні амбали і, представившись співробітниками "МГБ ДНР", почали крутити затриманій руки.

Городяни кинулися на допомогу нещасній дівчині. Люди відважно не дозволили посадити її в автомобіль бойовиків. І нікого з присутніх не злякав той факт, що це "МГБ ДНР".

"Бабы в кучу, тянут девчонку обратно, подтянулись мужики, давай блокировать машину. Борьба продолжалась полчаса...", - йдеться в повідомленні.

Згодом з'ясувалося, що свавілля на автобусній зупинці влаштували охоронці підприємства "Макіїввугілля". І дівчину повинні були привезти на вимогу начальства, оскільки на одній з шахт підприємства працює її чоловік.

Однак відвезти перелякану макіївчанку охоронцям не вдалося. "Битва" тривало близько півгодини, але людям вдалося врятувати дівчину.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає