Бабусю, що уславилася на Майдані, в рідному Запоріжжі нагородять від імені громади (фотофакт)

Жінка отримає нагороду "За заслуги перед Запорізьким краєм".

Марія Лихвар. Фото:http://www.061.ua/

83-річну бабусю-патріотку Марію Лихвар, яка стала знаменитою під час Майдану, нагородять орденом. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив запорізький активіст Юрій Хохлов, інформують Патріоти України.

За його інформацією, Марія Іванівна буде нагороджена Запорізькою обласною радою орденом "За заслуги перед Запорізьким краєм" на найближчій сесії.

Марія Лихвар за часів Запорізького майдану кожен день приходила на площу з українським прапором, який зв'язала сама. Пізніше 83-річна патріотка почала в'язати прапори для солдатів і передавати їх на фронт як оберіг.

Як стало відомо, найближча сесія облради відбудеться вже в четвер, 17 березня.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...