Бабусині кістки, сльози та копійки не переконали: У Миколаєві суддя відпустив під домашній арешт рецидивіста, який пограбував та скалічив стареньку

Раніше судимий за пограбування безробітний чоловік напав на пенсіонерку, вирвавши у неї сумку. В результаті нападу жінка впала на землю і зламала ключицю.

Ілюстрація:portal.lviv.ua

Суддя Ленінського районного суду Миколаєва Олег Кирильчук відпустив під домашній арешт рецидивіста, який напав на стареньку. Про це сайту Преступности.НЕТ повідомили власні джерела в Ленінському суді, інформують Патріоти України.

Кілька днів тому раніше судимий за пограбування безробітний чоловік напав на пенсіонерку, вирвавши у неї сумку. В результаті нападу жінка впала на землю і зламала ключицю.

Оперативники Інгульського районного відділу поліції Миколаєва на наступний день знайшли злочинця і затримали його, знайшовши також і речові докази скоєного ним розбою.

Слідчий з прокурором просили в суду арешту для затриманого з огляду на те, що він неодноразово вже був судимий за грабунок і розбої, а в даному випадку провадження було відкрито за тяжкою статтею "Розбій", і у потерпілої є тілесні ушкодження, проте суддя Кирильчук чомусь вирішив відпустити рецидивіста під домашній арешт.

У виданні зазначають, що Ленінський районний суд Миколаєва часто проявляє гуманність до затриманих поліцією підозрюваних у скоєнні подібних злочинів.

"І це всього за 12 днів": У Словаччині збір для України наближається до чотирьох мільйонів євро, - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 15:41

У Словаччині кампанія громадянського збору коштів на допомогу Україні наближається до чотирьох мільйонів євро: люди назбирали великі гроші за 12 днів, в той час як словацький уряд "страйкує" участь у чеській ініціативі щодо допомоги українцям, передают...

Бідолаха почув хруст кісток та закричав від болю: У Туреччині стоматолог вкрутив зубний імплантат у мозок пацієнта

субота, 27 квітень 2024, 15:14

У Туреччині чоловік звернувся до стоматолога із зубним болем, після чого опинився у лікарні, де йому видалили зубний імплантат з порожнини мозку. Про це пише Metro, передають Патріоти України. 40-річний Рамазан Йилмаз звернувся до приватної клініки у Б...