Батьківщина не забуде вашого подвигу: На Херсонщині відкрили пам'ятний знак “Кримчанам, загиблим у боях за єдність України”

Пам'ятку відкрили за декілька кілометрів від окупованого Криму на трасі Каланчак — Армянськ. Загалом на меморіалі викарбовано 21 прізвище.

Фото:http://www.unn.com.ua/

Меморіал, присвячений уродженцям Криму, які загинули у війні на Сході країни відкрили на Херсонщині. Про це пише УНН, інформують Патріоти України.

Пам'ятний знак з іменами полеглих урочисто відкрили за декілька кілометрів від окупованого Криму на трасі Каланчак — Армянськ. Загалом на меморіалі викарбовано 21 прізвище.

Захід відбувся за участю керівництва області, військовослужбовців, учасників антитерористичної операції, родичів загиблих вояків-кримчан, представників правоохоронних органів та громадськості.

Ініціювали будівництво меморіалу волонтери благодійного фонду “Героїка”. Кошти на спорудження давали українці.

“Є хлопці, які найближчим часом не будуть вшановані на малій батьківщині. Це власне кримчани. Тому постала ідея вшанувати військових уродженців Криму тих, які мають тавро окупаційної влади на своїй малій батьківщині. Ми розуміємо, що, якщо в родин немає можливості фізичної сюди дістатися, то наскільки важко в Криму берегти пам’ять про українських героїв” — прокоментував керівник БФ “Героїка” Павло Подобєд.

У будівництві брали учать ветерани АТО, члени Спілки ветеранів АТО та члени кримськотатарського батальйону імені Номана Челебіджана.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...