Бажаємо дочекатися: Десантники із зони АТО зворушливо привітали жінок з 8 Березня (відео)

Українським жінкам, на долю яких випало випробування бути другою половинкою воїнів, побажали всіх з війни дочекатися живими та неушкодженими.

Скрін відео

Десантники з 25-ї бригади ВДВ, які зараз знаходяться в зоні АТО, записали відео з привітаннями для українських жінок. Відповідний запис виклало на YouTube Військове телебачення України, інформують Патріоти України.

"Рідненькі, на вашу долю випало суворе випробування - бути дружинами воїнів. Нехай березневе сонечко освітить вам шлях, а промінчики зігріють теплом наших сердець", - кажуть бійці.

"Бажаємо вам дочекатися своїх синів, братів, чоловіків - всіх живими і неушкодженими", - підкреслюють вони.

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...