"Быдло кричит о том, как всех пересажает": На Донбасі затримали п'яного прокурора, який погрожував бійцям АТО (фото)

За попередньою інформацією затриманий співробітник прокуратури міста Слов'янська підозрюється в зв'язку з терористичною організацією "ДНР".

Затриманий співробітник прокуратури. Фото:Fаcebook

На Донбасі на одному з блокпостів затримали за кермом п'яного співробітника прокуратури міста Слов'янська Донецької області, який погрожував кримінальним переслідуванням бійцям полку "Київ", які зупинили його. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook нардеп від "Народного фронту" Євген Дейдей, передають Патріоти України.

За його словами, мова йде про тимчасово виконуючого обов'язки заступника прокурора міста Слов'янська.

"Автомобиль Mazda был остановлен в рамках стандартной проверки документов. Но, заметив неадекватность водителя, бойцы попросили выйти его из машины. Явно пьяный мужчина сначала согласился на законное требование правоохранителей, но потом передумал. Заскочив в машину, он попытался скрыться", - написав депутат.

"Сотрудники полка, сделав предупредительные выстрелы в воздух, заблокировали автомобиль и задержали неадекватного зампрокурора. После чего на место прибыла следственно-оперативная группа и руководство УВД Донецкой области", - додав Дейдей.

Також політик зазначив, що за попередньою інформацією затриманий підозрюється в зв'язку з терористичною організацією "ДНР".

"Сейчас на месте работает полиция. Устанавливаются все обстоятельства происшествия. А пьяное прокурорское быдло кричит о том, как всех пересажает... Это даже не позор! Это хуже! В Донецкой области, в зоне АТО... Сотрудник прокуратуры... Связь с сепаратистами... Пьяный за рулем...", - резюмував Дейдей.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...