"Беларусь рулит!": У Гомелі показово провчили нахабного "героя паркування" з Росії (фото)

Росіяни звикли на території колишнього СРСР вважати себе "господарями", але час від часу їм нагадують, хто вони насправді.
У Гомелі. Фото: Вікіпедія.

У білоруському місті Гомель спустили колеса авто з російською реєстрацією, яке господар залишив прямо біля входу в супермаркет. Відповідне фото опублікував в Twitter блогер "Білоруський партизан", передають Патріоти України.

"Біля супермаркету Алмі в Гомелі група нахаб з Росії вперлась під самий вхід, а місцеві з криками "Білорусь рулить" спускають їм шини. Партизани, вони такі", - пише він.

"Добре", "Поделом", "Московити взагалі поводяться в Мінську як представники колоніальної адміністрації", "Скоро російський держномер в усьому світі, як і паспорт, буде чорною міткою. І правильно. Від себе - в Росії невинних немає, за винятком грудних дітей", - коментують вчинок молодих людей в мережі.

"Молюся кожен день": Окупант видав "рецепт" захисту від українських дронів і поскаржився на порядки в армії РФ

середа, 8 травень 2024, 7:50

Російський окупант, котрий воює на Куп'янському напрямку, розкрив свій спосіб "боротьби" з українськими дронами, –-це молитва. За його словами, у дні, коли він молився, на позиції росіян не було скидів із БПЛА. Перехоплення телефонної розмови загарбник...

Хитра схема? Росіянка двічі вийшла заміж за братів-окупантів, яких ліквідували в Україні, і стала мільйонеркою

середа, 8 травень 2024, 7:30

У Росії жінка на ім’я Євгенія за два роки війни РФ проти України втратила двох чоловіків, натомість отримала від держави 10 мільйонів рублів як компенсацію. Обидва її чоловіки були рідними братами. Про це написав один із "православних" пабліків Росії...