"Бес попутал": У Кремлі закликали байкера Хірурга попросити вибачення перед Райкіним

​За словами Дмитра Пєскова, скандальний мотоцикліст був неправий, коли "наїхав" на керівника театру "Сатирикон".

Байкер Хірург і Путін. Ілюстрація:syri-kr.livejournal.com

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав образливою заяву лідера мотоклубу "Нічні вовки" Олександра Залдостанова ( "Хірурга"), який раніше заявив, що "ці Райкіни хочуть перетворити країну в стічну канаву". Про це пише російське агентство Интерфакс, зазначають Патріоти України.

"К огромному таланту Райкина мы относимся с безграничным уважением, и я считаю, что просто бес попутал этого мотоциклиста, который его оскорбил. Я надеюсь, что он извинится", - зауважив Пєсков.

У свою чергу Залдостанов заявив, що не має наміру відмовлятися від заяви, зробленої в зв'язку з висловлюванням керівника театру "Сатирикон" Костянтина Райкіна.

"Я не просил Райкина писать с маленькой буквы. Я однозначно положительно отношусь к нему и как к режиссёру, и как к человеку, который много сделал в искусстве. Но от своих слов я не отказываюсь. Своё высказывание я адресовал не лично ему, а всем тем, кто эти выставки педофилов организовывает и всякую чернуху в Россию тащит. Прошу писать о Райкине с большой буквы, он достоин этого!" - заявив байкер.

Як відомо, Залдостанов називає себе другом Володимира Путіна і забезпечив підтримку клубу державою, включаючи президентський грант та інше фінансування на загальну суму не менше 56 млн руб. Та й сам Путін уже кілька років відкрито симпатизує байкерам.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...