Без Кобзона, Лєпса і Газманова: У Тернополі заборонили звучання російської попси у громадському транспорті

Таке рішення прийняли на виконкомі міської ради.

Ілюстрація:http://ternopoliany.te.ua/Заборонити звучання російської музики у громадському транспорті, закладах харчування, а також у розважальних центрах та громадських місцях - таке рішення прийняли вчора на засідання виконкому міськради. Про це пише видання Тернополяни, інформують Патріоти України.

Відтак у Тернополі більше не звучатиме музика російських виконавців, які є у списку заборонених СБУ. Зокрема серед таких виконавців Кобзон, Лєпс, Газманогв тощо.

Нагадаємо з проханням заборонити звучання російської музики через «Єдину систему місцевих петицій» до міського голови Тернополя звернулися громадські активісти. За лічені дні петицію підтримало 270 тернополян.

Отож тепер городяни можуть повідомляти про випадки звучання російської музики у громадському транспорті, закладах харчування тощо на веб-порталі "Відкрите місто". За наявності фото чи відео із підтвердженням можна звертатись безпосередньо в міськраду.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...