Їхав "під кайфом": Поліція у Тернополі затримала водія тролейбуса, який сів за кермо у наркотичному сп'янінні (фото)

Посвідчення водія в чоловіка вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

Фото:прес-служба патрульної поліції Тернопільської області

Правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення щодо чоловіка, який керував у Тернополі тролейбусом у стані наркотичного сп'яніння. Про це повідомляє 26 липня прес-служба патрульної поліції Тернопільської області у Facebook, інформують Патріоти України.

"У середу, 25 липня, інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння у водія тролейбуса. Підозри поліцейських підтвердилися в медичному закладі. Тест на стан сп'яніння показав вміст опіатів та амфетаміну в організмі чоловіка", – сказано в повідомленні.

Патрульні склали протокол щодо водія за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп'яніння) Кодексу про адміністративні правопорушення. "Посвідчення водія в чоловіка вилучили та видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом", – додали в патрульній поліції.

Експерти прочитали по губах: Стало відомо, що каже Кріштіану Роналду перед своїм фірмовим ударом

вівторок, 23 квітень 2024, 8:30

Португальський уболівальник Густаво Мачадо, який вміє читати по губах, розшифрував слова, які форвард "Аль-Насра" Кріштіану Роналду говорить перед своїми фірмовими ударами зі штрафних. Виявилося, що 39-річний Кріштіану "накачує" себе мотиваційними пром...

Новий закон про мобілізацію: Стало відомо, хто із жінок може отримати повістку

вівторок, 23 квітень 2024, 7:30

У новому законопроєкті про мобілізацію є кілька положень щодо мобілізації жінок. Зокрема, умови закону визначають, що жінки можуть піти на службу лише добровільно. Про це йдеться в тексті закону про мобілізацію, передають Патріоти України. Зазначаєтьс...